You are currently viewing Älä jää kuiluun- näe edistymisesi uusin silmin

Älä jää kuiluun- näe edistymisesi uusin silmin

Maaliskuussa 2023 eräs valmennettavamme oli alkuun skeptinen lähtiessään mukaamme Tulevaisuuden minä-valmennukseen . Omat pelot, haitalliset uskomukset ja vääristyneet käsitykset omista mahdollisuuksista estivät häntä näkemästä omaa potentiaaliaan. Ja vain 12 viikkoa myöhemmin tämä sama ihminen totesi lähitapaamisessamme; “Tiiättekö, tämä oli kyllä elämäni paras päätös lähteä mukaan <3 “.

Mikä sitten muuttui?

Tapa ajatella, kokemus siitä että joku auttaa, välittää ja tsemppaa. Yhteiset ryhmän kokemukset. Onnistumiset ja epäonnistumiset. Kaikkien näiden kautta saatu rohkeus, luotto itseen ja omiin mahdollisuuksiin sekä verkosto, joka avasi avosylin ovet sinne, missä ne muuten olisivat olleet kiinni. Valmennuksesta saatu uusi tekijä-vaihde on saanut ihmisiä muuttamaan kotipaikkakuntaa, uskaltautumaan ottamaan vastaan uuden työn tai jopa uran, lähteä tekemään ensimmäistä asunto flippiä, käymään vaikeita keskusteluja työpaikalla ja kotona sekä vapautumaan vanhoista traumoista, jotka olivat vuosia pienentäneet kantajansa elämää. Muutos on ollut jokaiselle ihan omannäköinen.

Yksi tärkeä osa koko matkaa oli se, että omaan matkaan opittiin suhtautumaan oikein. Ei verraten siihen mitä olisi voitu saavuttaa, vaan siihen miten pitkälle olikaan 12 viikossa tultu. Jos vertaamme matkaamme siihen mikä olisi ideaalitilanne tai tavoitteemme ihanne emmekä siihen yllä, ei tämä motivoi ketään. Jos taas vertaamme aina läthöpisteeseen on muutosta ja kehitystä tullut valtavasti.

Kuvittele vaikka että haluat oppia puhumaan kreikkaa tulevaa Kreikan matkaa silmällä pitäen. Sinulla on puoli vuotta aikaa ja tavoitteenasi on oppia 1500 uutta kreikan kielen sanaa vaikka aloitat nollasta. Puolen vuoden intensiivisen opiskelun jälkeen olet oppinut 1200 uutta sanaa ja pystyt asioimaan jo ihan hyvin uudella kielellä. Kumpi ajattelutapa on tässä kohtaa hyödyllisempi: ”Hei opin puolessa vuodessa 1200 uutta kreikan kielen sanaa!” vai ”Olisi pitänyt oppia 1500 sanaa ja opin vain 1200.” Voin laittaa pääni pantiksi, että et tulisi puhumaan kreikkaa reissullasi yhtään sanaa, jos olisit pettynyt siihen, ettet päässyt tavoitteeseesi. Sen sijaan, et olisi ikinä oppinut 1200 uutta sanaa jos et olisi aloittanut- eli olet joka tapauksessa pidemmällä kuin aloittaessasi. Oletko samaa mieltä?

Ja tässä me haluamme auttaa juuri sinua. Olet varmasti kokeillut jo itse monia konsteja päästä eteenpäin siinä onnistumatta, mutta tämä ei ole sinun vikasi. Yhteiskunta ympärillämme tuuttaa joka tuutista sitä, että aina pitäis olla, saavuttaa ja tehdä enemmän eikä kukaan huomioi koskaan sitä kuinka paljon on jo tehty, kuinka pitkälle on jo tultu tai kuinka paljon olet jo kehittynyt. Tavallista tämä on erityisesti naisvaltaisilla työpaikoilla, mutta se on sitten ihan toinen keskustelu. Nyt haluan kuitenkin sanoa vielä sen, että sinä ansaitset enemmän! Jos luit jo näin pitkälle, niin tiedän että sinussa on potentiaalia vaikka mihin.

Lähde mukaan yhteiselle Tulevaisuuden minä- matkalle jossa opit:

💡Ottamaan vastuun omasta elämästäsi
💡Tunnistamaan esteet ja rajoitteet, jotka estävät sinua elämästä täyttä elämää
💡Hyväksymään epäonnistumiset osana matkaa ja oppimaan niistä. Ja suhtautumaan matkaasi oikein.
💡Lopettamaan jahkailemisen ja käärimään hihat
💡Astumaan ulos mukavuusalueeltasi sopivasti, jotta muutos on mahdollista

Onko tämä mahdollisuus minulle? Täysin relevantti kysymys. Voit halutessasi varata kanssamme sparriajan, jossa katsomme yhdessä tilanteesi läpi ja sen, onko Tulevaisuuden minä- 12 viikon muutosvalmenus juuri sinulle.