Äta Sova Spara Podcast: Utforska Pengar och Mindset med En Twist av Humor

  • Artikkelin kategoria:på svenska

I den senaste säsongen av ”Äta Sova Spara” pratade vi mycket om två ämnen som är kära för både Evelin och Ronja, nämligen pengar och mindset. Det var en fin säsong med mycket skratt, och nu är vi på g med att släppa nästa säsong!

äta sova spara podden tillsammans med Evelin Stjernberg och Ronja Roms

Praktiskt och Värdefullt

I den senaste säsongen grävde vi verkligen ner oss i praktiska ämnen som framgångsrika vanor, sparande, bostadsinvesteringar och mycket mer. Vi ville ge lyssnarna verktygen de behöver för att ta kontroll över sina ekonomiska mål och skapa en sund ekonomisk grund.

Humor

Vi tror att en skvätt humor gör allt mer lärorikt och underhållande. Ett avsnitt som sticker ut är när Evelin gav utmärkta råd, men det visade sig att hon själv inte alltid följde dem. Hennes klassiska kommentar är nu, ”Gör som jag säger, inte som jag gör!”

Respons

Vi har varit överväldigade av responsen från våra lyssnare, och feedbacken har varit fantastisk. Att veta att vi kan göra en positiv inverkan på människors liv är den bästa motivationen. Det är därför vi fortsätter med vår podcast, för er skull!

The Mindset Method

För de som älskar att fördjupa sig i ämnet mindset har vi goda nyheter. I kommande säsong kommer vi att dela med oss av ”The Mindset Method,” en metod vi själva byggt upp där vi sammanställt alla dom bästa verktygen för att verkligen nå framgång. Det är den metod vi själva använder och vi vet att den fungerar! Redan innan jul kommer vi att släppa två spännande avsnitt om detta ämne.

Så håll utkik och var redo att fördjupa ditt mindset och din förståelse för pengar med ”Äta Sova Spara”!

Tack för att ni är en del av vår poddfamilj.

Med värme och skratt,

Evelin och Ronja från ”Äta Sova Spara”