Hela Familjens Bok om Pengar: En Familjeguide till Ekonomisk Framgång

Takomo tuottaa sekä ruotsiksi että suomeksi sisältöä ja kerran kuussa onkin tarkoitus myös lisätä yksi ruotsinkielinen postaus. Tämä on näistä ensimmäinen ja se liittyy Koko Perheen Rahakirjaan! kirjan voit ostaa verkkokaupasta Täältä

 

Idag vill vi dela med oss av något som vi brinner för på vårt företag – att främja ekonomisk medvetenhet från unga år. Det är ingen hemlighet att personlig ekonomi är en grundläggande färdighet för framtida framgång, och det är precis detta som vår bok, ”Hela Familjens Bok om Pengar,” strävar efter att uppnå. Vi vill att alla barn skall få samma grund att stå på när det gäller pengar. Det har ingen betydelse om du lämnar ett arv till dina barn, om barnen inte förstår sig på pengar och har ett svagt ekonomiskt mindset. Vi vet dock att det som vuxen kan kännas svårt att lära ut om pengar, speciellt om man själv inte har så stora kunskaper, och just därför skrev vi boken!

Att Fylla En Viktig Lucka

Vi insåg att det finns en brist när det kommer till undervisning i personlig ekonomi och finansmedvetenhet. Därför varvi fast beslutna att fylla denna lucka, och då föddes idén att skriva en bok. Vi tror att en stark ekonomisk grund är avgörande för varje individs framtid, och genom vår bok vill vi ge barn möjligheten att förstå och hantera pengar på ett ansvarsfullt sätt redan från unga år. Vi vill att alla barn, oberoende av föräldrarnas ekonomiska situation eller kunskap, får samma kunskaper inom ämnet ekonomi.

Ämnen som Sparande, Budgetering och Investeringar

Vår bok tar upp viktiga, men ibland onödigt krångliga ämnen som sparande, budgetering och investeringar. Genom praktiska och pedagogiska tillvägagångssätt ger vi läsarna verktygen de behöver för att bygga en stark ekonomisk grund för sig själva och sina familjer.

Familjeuppgifter som Förenar

Vår bok strävar efter att involvera hela familjen i lärandeprocessen. Genom flera uppgifter och övningar uppmanas familjen att tillsammans utforska ämnet pengar och ekonomi, vilket skapar en gemensam förståelse och ansvarskänsla för ekonomiska beslut.

Förändra Framtiden med Våra Finansiella Hjältar

Vi är övertygade om att ”Hela Familjens Bok om Pengar” kommer att ge värde och väcka familjens ekonomiska medvetenhet. Genom att stärka familjens och särskilt barnens ekonomiska framtid hoppas vi att våra läsare blir framtidens finansiella hjältar.

Varför Ett Ekonomiskt Mindset är Avgörande för Barns Framtid

Ett ekonomiskt mindset är som en kraftfull superkraft för barn. Som Warren Buffett en gång sa, ”The best investment you can make is in yourself.” Att lära barn att förstå vikten av pengar och hur man använder det på ett klokt sätt är en investering i deras framtida självständighet och framgång.

I vårt arbete för att skapa framtidens finansiella hjältar, hoppas vi att ”Hela Familjens Bok om Pengar” blir ett oumbärligt verktyg för varje familj som strävar efter ekonomisk välbefinnande och framgång.

Tack för att ni är med oss på denna viktiga resa mot ekonomisk medvetenhet!

Boken kan du köpa här