Kaiken voi oppia ilmaiseksi

Kaiken voi oppia ilmaiseksi

Mutta onko meillä tosiasiassa koskaan tälle aikaa?

Todella monen unelmat vaurastumisesta tyssäävät kolmeen harhaluuloon:

  1. Ajatukseen, että kyllä minä voin nämä asiat opiskella itse ilmaiseksi
  2. Siihen, että romantisoidaan ajatusta siitä, kuinka kauan uuden taidon oppiminen oikeasti vaatii aikaa ja tekemistä
  3. Ajatellaan että kyllä sitä aikaa siunaantuu lisää tyhjästä

Lukemisen arvoisia kirjoja aiheesta on kirjoitettu englanniksi vähintään 100. Siihen lisäksi suomenkielisiä teoksia ja on homma vasta puolivälissä; kaikki opittu täytyy myös viedä käytännön tasolle. Ja mistä tietää, mikä tieto on oikeasti tärkeää ja hyödyllistä jos kokemusta itsellä ei vielä ole?

Ja tämä haaste on juuri se missä me astumme kuvaan. Jotta sinun ei tarvitsisi kahlata läpi satoja tunteja kirjoja ja podcasteja ja tehdä samoja virheitä kuin esimerkiksi moni valmentajista 😀

“Tykkään teidän konkreettisista esimerkeistä numeroiden kanssa avattuna, arvostan myös suoraa puhetta. Koulutukset olleet mielenkiintoisia. “

– Asuntosijoittajan vuosi valmennettava

Kuvassa Jenny Udd (entinen Nyman) sekä Ronja Roms opettamassa Asuntosijoittajan vuosi valmennettaville, mitä jokaisen asuntosijoittajan tulisi tietää taloyhtiön remonteista. 

Koskaan ei ole oikea aika. Muuta kuin juuri nyt. Emme voi ennustaa tulevaa, muuta kuin jatkamalla samoin kuin tähän asti. Jos ei koskaan aloita, ei myöskään tuloksia synny, eikö vain? Vain toisin toimimalla voi odottaa toisenlaisia lopputuloksia.

Ja usko pois, myös me valmentajat koemme näin! Erja kertoi viime viikolla avoimesti siitä, kuinka hänen vuokranantajaksi ryhtyminen otti aikaa 2 vuotta, koska elämä tuli väliin ja fokus oli muualla. Mutta mitään ei olisi tapahtunut jos hän ei olisi ottanut sitä ekaa askelta; aloittanut ja lähtenyt ostamaan ensimmäistä sijoitukseen menevää asuntoa.

Eli jotta voimme olla aidosti läpinäkyviä, haluamme että tästä viestistä sinulle välittyy kaikkein tärkein:

Me haluamme että sinä onnistut.

Juuri noista lähtökohdista ponnistamalla ja niillä resursseilla jotka sinulla on juuri nyt käytettävänäsi. Koska yksi asia on varma. Et ole enää koskaan näin nuori kuin olet tänään. Eikä aikaa saa enää takaisin. Tekojen aika on nyt.

Jos haluat kääntää suunnan sanoista tekoihin, voit edelleen varata sparrin ja voimme yhdessä tsekata olisiko Asuntosijoittajan vuosi 6kk valmennus oikea juttu juuri sinulle.Tai voit napata paikkasi helposti suoraan verkkokaupasta eli täältä.