Kannattaako asuntosijoittaminen vuonna 2024?

Monelle vuosi on ollut vaikea emmekä me ole poikkeus.

Vaurastuminen on pitkää peliä

Ja kulunut vuosi on ollut

asuntosijoittamisen saralla juuri sitä.

Kokeneet kiinteistönvälittäjätkin ovat sitä sanoneet: kulunut vuosi on ollut vaikein KOSKAAN.

Mikä sitten avuksi tilanteessa, jossa kaikki näyttää synkältä?

Kun on vaikeaa, on palattava perusasioiden äärelle. Ei ole häpeä että välillä tuulee vastatuuleen. Mutta jos jää yksin ongelmiensa kanssa, voi olla varma ettei tilanne helpotu. Verkostossa taas ongelmat ratkeavat.

“Paritalomme (kuvassa) ei huonon markkinatilanteen takia mennyt kaupaksi kesällä 2023 vaan jäi vuokralle. Olemme tehneet lyhytaikaisvuokrausta rahoittaaksemme nousseita korkoja ja myyneet myös sijoituksia. Ja vaikka olisimme halunneet myydä osan kiinteistöistä, ei se yksinkertaisesti ollut järkevää tässä tilanteessa. Ja tämä kaikki on niin kauan ok,  kun on joku jonka kanssa tehdä suunnitelma jottei laiva uppoa. “- Ronja Roms

Ronjan sanoin, ihmiset ratkovat ongelmia. Ja niin kauan kuin ongelmat ratkeavat rahalla, ei ne ole ongelmia kuin hetkellisesti. Tämä on juuri se ajattelutapa, joka mahdollistaa taloudellisen vapauden tulevaisuudessa.

Tärkeintä on että uskaltaa aloittaa. Asuntosijoittamisessa suurimmat virheet välttää sillä että:

  • Aloittaa oikeassa seurassa
  • Oppii perusteet
  • Ja luo suhteita jotta aina löytyy joku joku jolta voi kysyä, mitä seuraavaksi

Tämä on siis merkki juuri sinulle siitä, että nyt on juuri sun aika ottaa ensimmäinen askel kohti taloudellista vapautta, josta olet aina haaveillut. Varaa meidän kanssa ilmainen sparri, jossa voidaan yhdessä katsoa olisiko Asuntosijoittajan vuosi 6kk valmennus oikea väylä sinulle aloittaa matka asuntosijoittajaksi.

Voit varata ajan sparriin helposti alla olevasta linkistä. Sparri ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika sparraukseen tästä