You are currently viewing Lopeta anteeksipyyteleminen  ja sanoita unelmasi rohkeasti tai ne kuolevat !

Lopeta anteeksipyyteleminen ja sanoita unelmasi rohkeasti tai ne kuolevat !

Erityisesti me naiset suhtaudumme moneen asiaan liian vakavasti ja epäilemme liian usein omia taitoja. Tiesitkö, että miehet lähtevät rohkeasti hakemaan uutta työpaikkaa kun he tuntevat täyttävänsä uuden työn vaatimukset 60 prosenttisesti? He luottavat kykyynsä oppia vaadittavat 40 % sitten, kun ovat jo saaneet hakemansa työpaikan. Harmillista kuitenkin on se että naiset hakevat uutta työtä vasta kun kokevat että osaaminen on 100 % hallinnassa. Ja kenellä meistä on homma hanskassa 100 %? Ei kellään! Varsinkaan jos haluamme kehittyä ja oppia.

Jos me takomolaiset emme olisi koskaan lähteneet kehittämän itseämme,emme olisi edes tavanneet.Ei olisi perustettu näitä @takomoporvoo@syo.nuku.saasta tai @ata.sova.spara . Jos olisimme päättäneet olla ottamatta ensimmäistä ja vaikeinta askelta,ei olisi yhteisöä,valmennuksia,muuttuneita elämiä. Olisimme jääneet paikoillemme ja saaneet juuri sitä,mitä olimme saaneet siihen asti.Eikä mikään olisi muuttunut.

Maksamme kovan hinnan siitä,että annamme pelolle vallan emmekä lähde tekemään muutosta. Vaikka sisimmässämme tiedämme tarvitsemamme muutosta. Riittää kun uskallat ottaa sen ensimmäisen askeleen. Olkoon tämä blogipostaus merkki sinulle siitä, että nyt on sun hetki muutokselle.

 

On hulluutta tehdä samoja asioita odottaen eri lopputulosta

Me haluamme sinut sisäpiiriimme, joka;

🎯Haluat elämältä enemmän
🎯Olet jumissa elämässäsi
🎯Olet yrittänyt päästä tavoitteisiin yksin-siinä onnistumatta
🫶Et tiedä mitä haluat
🫶Pelkäät aloittaa jotain uutta
🫶Lähimmäisesi eivät tue sinua
🫶Tiedät pystyväsi parempaan muttet tiedä miten

Seisomme usein omien unelmiemme tiellä. Keksimme selityksiä ja tekosyitä sille miksi emme voi. Jäämme miettimään, mutta emme kysy. Jarrutamme itseämme ajatellen, että ongelmani ovat ainutlaatuisia- ei ne oikeasti ole! Moni pohtii tälläkin hetkellä samaa kuin sinä.

Miltä sinusta tuntuisi, jos eläisit elämääsi omilla ehdoillasi?
Millaista olisi jos lopettaisit muiden miellyttämisen?
Mitä jos lopettaisit muiden mielipiteistä välittämisen?
Jos lähtisit haluamasi perään, vaikka muut ympärilläsi eivät ymmärtäisikään miksi?

Lähde unelmiesi perään, anteeksipyytelemättä, panosta aikaa ja vähät välitä muitten mielipiteistä liittyen omaan tekemiseesi. Pelottaako lähteä unelmien perään yksin? Yksin tekeminen vaatii kanttia, mutta kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä yksin.

@erjarossi ensimmäisen epäonnistumisensa jälkeen ettei ole yksintekijä- varsinkaan yrittäjyydessä. Kun ympärille löytyi oikea porukka, tuki ja turva, alkoi homma luistaa. Ryhmän tuki on tärkeä kun lähdemme tekemään matkaa kohti omia unelmiamme ja muutosta. Tästä syystä me valmennamme ryhmiä! Tulevaisuuden minä, Asuntosijoittajan vuosi velmennukset ja remppapajat ovat kaikki ryhmävalmennuksia. Koska onhan se siistiä, olla, kasvaa ja lopulta menestyä kun on joku jonka kanssa sitä matkaa jakaa!