”On selvää, että minusta tulee miljonääri” – Ronja Roms tykittää Asuntofilppaajat tv-sarjassa

  • Artikkelin kategoria:Muut

Nyt se on totta! Vihdoinkin raha, remppa ja rohkeus ovat jotain mistä asuntosijoittajaNAISET saavat puhua vapaasti- ja vieläpä omassa tv-sarjassa. Ronja Roms, Jenny Udd ja Maria Friström ovat jo kaikille meille takomolaisille tuttuja niin taphtumapuhujina, podcast vieraina Syö.nuku.säästä podissamme sekä tottakai Ronja Naistakomon/Takomoporvoon luojana ja yhtenä perustajana.

Asuntofilppaajat on juuri se sarja, joka kannattaa ahmia kerralla: tiedossa avointa ränttiä, inspiraatiota ja rohkaisua lähteä tekemään asioita joita muut eivät tee. Sarja seuraa kolmikon elämää hyvin läheltä vieden katsojan kokemaan miltä tuntuu toimia naisena miesvaltaisella alalla jonglööraten uran, äitiyden ja asuntosijoittamisen areenalla.

Sarja on nyt katsottavissa nyt kokonaisuudessaan Yle Areenasta. ”Asuntoja uudistamalla, taloja rakentamalla ja yrityksiä perustamalla kolmikko näyttää tien taloudelliseen riippumattomuuteen. Sarja korostaa naisten taloudellisen itsenäisyyden merkitystä ja heidän ystävyyssuhteidensa voimaa. Samalla se näyttää, kuinka naiset voivat tukea toisiaan miesten hallitsemassa maailmassa. Ohjelma ei kerro vain asunnoista, vaan se on tarina johtajuudesta, yrittäjyydestä ja naisten välisestä solidaarisuudesta. Tuotanto: Poolboy Oy, 2023.”

Pääset katsomaan sarjaa suoraan tästä.

Kuvassa Ronja (vasemmalla) Jenny ja Maria (oikealla) kesällä 2023.