You are currently viewing Ovi on auki maailmaan- myös minulle! Tästä tunnistat muuttumattomuuden ajattelutavan

Ovi on auki maailmaan- myös minulle! Tästä tunnistat muuttumattomuuden ajattelutavan

“Kaikki muuttuu siinä hetkessä kun ymmärtää että ovi on auki maailmaan myös minulle. Minullakin on mahdollisuus elää tavallista elämää ja silti rakentaa jotain, josta jälkipolvet voivat olla ylpeitä. Nimittäin omannäköistä elämää.”

Kukaan meistä takomolaisista ei ole ollut seppä syntyessään. Jokaisen meistä on aloittanut sieltä, missä on eniten epävarmuutta; pisteestä jossa et tiedä mistään mitään ja tunnet vain aloittelijan alemmuutta. Mikä meidät sitten erottaa heistä, jotka eivät uskalla aloittaa?

Ei mikään. Ei yhtään mikään. Muutakuin yksi keskeinen asia: kasvun ajattelutapa ja luotto siihen, että mitä en osaa nyt, voin oppia. Ja jos en opi, niin sitten ulkoistan sen jollekkin toiselle. Tämä on meidän jokaisen onnellisuuden salaisuus. Kasvun ajattelutavan vastakohta on muuttumattomuuden ajattelutapa, jolloin ajattelet että kaikki osaamisesi ja ominaisuutesi ovat muuttumattomia- ikäänkuin ettet voisi oppia uutta. Potaskaa!

⁉️Mistä tietää että on jäänyt jumiin muuttumattomuuden ajattelutapaan⁉️

Kuulostaako tutulta?

”En ole lahjakas tai hyvä missään”
”En pysty vaikuttamaan mihinkään elämässäni”
”En voi, koska mietin mitä nuokin nyt sanovat”
”Entä jos en osaa ja epäonnistun?”
”Ei kannata yrittää tai aloitaa kun pieleen menee kumminkin”
”Muut pystyvät mutten minä”

Juuri tästä tunnistat omaavasi ajattelutavan, joka ei tee sinulle hyvää!

💪Kasvun ajattelutavan omaava taas ajattelee💪

”Minä muutun ja kehityn jatkuvasti”
”Pystyn harjoittelemaan ja oppimaan vaikka en olisi hyvä alussa”
”Muut saavat olla mitä mieltä ovat, luon omaa elämääni”
”Kokeilen ja yritän ja jos epäonnistun, opin ainakin jotain uutta”
”Epäonnistuminen on oppimisen kannalta välttämätöntä. En pelkää sitä, vaikka se hetkellisesti kirpaiseekin”
”Minä pystyn kun muutkin pystyvät”

Rohkeus tulee tekemällä ja tekemiseen tarvitaan uskoa omiin kykyihin ja etenkin luottamusta että kyllä minä opin! Koska mikään ei oikeasti elämässäsi muutu jos et muuta tapaasi ajatella kasvun ajattelutavan mukaan. Tai muuttuu: tyytymättömyys muuttuu katkeruudeksi, ja sitä et halua kokea.

Tulevaisuuden minä valmennuksessa omaksut kasvun ajattelutavan, jottet enää koskaan anna elämääsi jonkun toisen elettäväksi sanomalla ”en minä tälle mitään voin”. Tulevaisuuden minä- valmennus auttaa ja ohjaa omaksumaan kasvun ajattelutavan, jotta vaurastuminen on mahdollista. Kasvun ajattelutavan avulla oikeanlaisten tavoitteiden asettamisen ja saavuttaminen on mahdollista ja unelma arjen luominen on vain aloittamisesta kiinni. Valmennuksen ainutlaatuisuus syntyy verkoston voimasta; oikeanlaisen tuen ja kannustavan ympäristön avulla jokainen meistä voi olla mitä vain. Ainoastaan selityksesi siitä, miksi et ole siellä missä haluaisit olla, pitävät sinut siellä missä et halua olla. 

Seuraava valmennus alkaa 2.1. klo.18.00. 12 viikon valmennuksen aikana pääset osallistumaan viikoittaisiin koulutusosuuksin joka tiistai klo. 18–19 sekä reflektointituntiin sunnuntaisin klo. 18–19 sekä kahteen livetapaamiseen Porvoossa. Koulutusosuudet sekä sunnuntainen Suoraa puhetta ja skumppaa- reflektointitunti tapahtuvat livetilassa Zoomissa ja osallistujat saavat aina liven jälkeen tallenteen. Annamme 100% tyytyväisyystakuun valmennukselle.

Avaamme valmennukseen pääsyn vain kahdeksi viikoksi marraskuussa. Sinulla on siis vain 2 viikkoa aikaa hypätä mukaan ja sitten valmennus sulkeutuu, eikä mukaan enää pääse. Laita siis kalenteriisi muistiin päivämäärät 15.11-30.11. Valmennus sulkeutuu heti kun paikat on täytetty.💥Sinulla on mahdollista osallistua tähän täysin etänä.

Haluatko varmistaa että juuri tämä valmennus on sinulle?Varaa kanssamme maksuton sparrausaika, joka ei sido sinua mihinkää.