Rakenna varallisuuttasi ja nauti taloudellisesta vapaudesta, olisiko asuntosijoittaminen sun avain menestykseen?

  • Artikkelin kategoria:Muut

 

asuntosijoittaminen on herkullinen laji koska voit itse päättää kuinka paljon olet tekemässä

Sijoittaminen asuntoihin voi olla avain menestykseen ja taloudelliseen vapautumiseen monella tapaa. Miksi siis valita asuntosijoittaminen? Tässä muutamia houkuttelevia syitä josta iso osa ovat motivoineet meitä:

  1. Vakaa arvonnousu: Asuntojen arvot ovat historiallisesti kasvaneet ajan myötä. Sijoittamalla asuntoihin voit hyötyä kiinteistöjen arvonnoususta ja luoda pitkäaikaista varallisuutta. Tämä on meillä yksi osa sijoitusstrategiaa – toinen on sitten kassavirta eli jatkuvat tulot muun tekemisen ohella
  2. Passiiviset tulot: Vuokratulot tarjoavat jatkuvia, säännöllisiä tuloja ilman jatkuvaa aktiivista työpanosta. Asuntosijoittaminen mahdollistaa passiivisten tulojen luomisen, mikä voi tukea taloudellista riippumattomuutta.
  3. Turvallinen sijoitusmuoto: Kiinteistöt ovat fyysinen omaisuuserä,voit nähdä ja koskettaa omistuksiasi. Tämä oli syy miksi me lähdimme asuntosijoittamaan. Kokonaisuus on ymmärrettävä ja konkreettinen. Jokainen suomalainen tarvitsee myös kodin joten kiinnostus kohteisiin säilyy.
  4. Monipuolisuus: Asuntosijoittaminen tarjoaa mahdollisuuden monipuolistaa sijoitussalkkua. Erilaiset asuntokohteet ja sijainnit voivat tuoda erilaisia tuottoja ja hajauttaa riskiä. Samalla aina oppii uutta. Kun olet opetellut Suomenmarkkinan asuntosijoittajan vuosivalmennus 2024 starttaa tammikuussavoit lähteä Espanjaan opiskelemaan uutta.
  5. Itsekontrolli: Asuntosijoittaminen antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja vaikuttaa suoraan sijoituskohteisiisi. Voit tehdä päätöksiä remonteista, vuokranmäärityksestä ja myynnistä omien tavoitteidesi mukaisesti.

Haluatko rakentaa vaurautta ja nauttia taloudellisesta vapauden tunteesta? Asuntosijoittaminen voi olla juuri se oikea askel kohti unelmiesi toteutumista. Tartu siis sinäkin tilaisuuteen ja aloita matkasi kohti menestyksekästä asuntosijoittamista!

 

Haluatko oppia asuntosijoittamisesta lisää? Kiinnostaako flippaaminen? Onko ensimmäinen vielä ostamatta ja haluat varmistaa että olet valmis ryhtymään toimeen? Asuntosijoittajan vuosivalmennus antaa sinulle oppeja ja kokemuksia kokeneilta sijoittajilta. Vuosivalmennus käynnistyy toisen ja viimeisen kerran tammikuussa 2024. Paikkoja on rajoitetusti joten varaa sparrisi nyt jo jotta voimme yhdessä kartoittaa tilanteesi ja katsoa jos valmennus olisi sinulle seuraava luonteva steppi.

(sparri ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmainen)

Varaa sparri TÄSTÄ 

Voit tutustua valmennukseen myös tästä