Remonttitaidot – Taikaa ja työkaluja asuntosijoittajalle

Remontti. Se sana, joka saa monen asuntosijoittajan hikoilemaan ja miettimään, onko taikuutta oppia loihtimaan kunnostuskohteistaan helmiä. Hyviä uutisia: remonttitaitoja voi oppia, ja Takomo Porvoo tarjoaa avaimet taian oppimiseen!

Remontin taika asuntosijoittajan silmin:

Remonttien tekeminen ei ole vain käytännön työtä, se on taikaa, joka muuttaa tavallisen kodin houkuttelevaksi sijoituskohteeksi. Kukapa ei haluaisi olla oman sijoitusasuntonsa taikuri?

remonttikurssi eli remppapaja on mahtava tapa oppia remonttitaitoja ammattilaisen opastuksella

Remontit Remppapajassa:

  1. Remppapaja – Taikakoulu: Takomo Porvoo tarjoaa remonttipajoja, joissa oppiminen on helppoa ammattilaisten opastuksessa. Tule ja saat työkalut ja taidot remonttien tekemiseen.
  2. Ammattilaisen Vinkit: Remonttipajassa opit ammattilaisurakoitsijoiden avulla. He jakavat salaisuutensa ja vinkkinsä, jotta vältät turhat virheet ja säästät aikaa ja rahaa.
  3. Käytännön Harjoittelua: Remonttipajan workshopit tarjoavat käytännön harjoittelua. Pääset itse kokeilemaan  turvallisessa ympäristössä – täällä saa ja pitääkin mokata.

Miksi osallistua Remppapajaan? Koska siellä opit tekemään remontit niin hyvin, että naapurisikin pyytää sinua lainaamaan taikasauvaasi! Remppapaja on paikka, jossa remontit eivät ole vain työtä, vaan hauskaa yhteistä tekemistä.

Johtopäätös:

Älä pelkää remonttia – opi taikomaan se osaksi sijoitusstrategiaasi!