You are currently viewing Se tunne, kun et enää anna pelkojen tai epävarmuuden estää sinua

Se tunne, kun et enää anna pelkojen tai epävarmuuden estää sinua

 

Se tunne, kun uskallat olla näkyvä ja löydät uusia mahdollisuuksia joka askeleella. Usein ongelma on se, että emme ole löytäneet elämässä oikeita vastauksia koska emme ole koskaan osanneet esittää oikeita kysymyksiä itsellemme. Mutta pyörää ei tarvitse keksi aina itse. Me olemme tehneet sen puolestasi.

Miltä tuntuisi, jos voisit vihdoin päästä irti epäonnistumisen pelosta? Jos voisit löytää rohkeuden aloittaa ja kokeilla asioita, vaikket olisikaan niissä täydellinen?

Kuvittele se tunne, kun astut ulos mukavuusalueeltasi ja annat itsellesi luvan ottaa riskejä. Miltä tuntuisi saada vapaus olla oma itsesi ja näyttää maailmalle, mikä sinusta tekee ainutlaatuisen?

Tee unelmistasi totta. Nyt.

Me kaikki haaveilemme paremmasta elämästä. Haluamme vapautta, taloudellista vakautta ja tasapainoista arkea. Haluamme tuntea itsensä vahvaksi ja rohkeaksi sekä saavuttaa unelmamme. Ja tiedätkö mitä? Se on täysin mahdollista.

Oletko koskaan tuntenut, että elämä lipuu ohitsesi ja olet jumissa samassa kohtaa, vaikka haluaisitkin päästä eteenpäin? Oletko unelmoinut muutoksesta, mutta et ole tiennyt mistä aloittaa? Jos vastasit kyllä, tiedän miltä sinusta tuntuu. Mutta tiedätkö mitä? Tämä on varmasti merkki sinulle kun luet nyt tätä tekstiä. Koska haluamme kertoa sinulle matkasta, joka voi muuttaa kaiken.

Matka kohti unelmien toteutumista alkaa itsestäsi. Se alkaa rohkeudesta katsoa syvälle itseesi ja tunnistaa ne asiat, jotka pitävät sinua juuri nyt paikoillaan. On aika päästää irti vanhasta minästäsi ja astua kohti uutta. Mutta kuinka päästä irti kaikesta siitä mikä pitää sinua juuri nyt paikallaan?

Ensimmäinen askel tähän matkaan on taloutesi hallinta. Kun otat taloutesi omiin käsiisi, luot pohjan vauraammalle ja itsenäisemmälle elämälle. Seuraavaksi on aika tehdä suunnitelma unelmillesi. Aseta tavoitteet ja tee konkreettinen suunnitelma niiden saavuttamiseksi. Muista, että mikään ei ole liian suurta!

Ajanhallinta on myös avainasemassa tasapainoisen ja menestyksekkään elämän saavuttamisessa. Kun hallitset aikaasi, hallitset myös elämääsi. Priorisoi tärkeimmät asiat ja opi sanomaan ei asioille, jotka eivät vie sinua eteenpäin. Mutta kuinka saada aika riittämään kaikkeen? Ja etenkin oleelliseen?

Muista myös, että ajatuksillasi on voima elämässäsi. Olet sitä mitä ajattelet, joten valitse positiiviset ja kannustavat ajatukset. Usko itseesi ja omiin mahdollisuuksiisi, sillä sinulla on voimaa muuttaa koko todellisuutesi.

Älä myöskään pelkää olla näkyvä. Uskalla erottua muista ja löytää uusia mahdollisuuksia. Opi näkemään ympäröivä maailma uusin silmin ja muokkaamaan ympäristöäsi siten, että se tukee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta miten löytää uusia mahdollisuuksia ja erottua muista eduksesi?

Oman osaamisen tunnistaminen on avain uuteen. Ole ylpeä omista vahvuuksistasi ja hyödynnä niitä täysillä. Muista, että juuri sinulla on jotain ainutlaatuista annettavaa tähän maailmaan.

Ja lopuksi, uskalla olla rohkea. Vaikka pelottaisi, ota pieniä askeleita kohti unelmiasi. Muista, että Tulevaisuuden minä luodaan tässä hetkessä. Mutta kuinka tulla siksi versioksi itsestäsi, josta vasta nyt haaveilet? Mitä ovat ne käytännönläheiset ja toimivat työkalut, joiden avulla tehdä unelmista totta?

Olisi suorastaan kylmää jättää sinut pohtimaan yksin vastauksia kaikkiin näihin kysymyksiin <3 Siksi me olemme täällä.

Usein ongelma on se, että emme ole löytäneet elämässä oikeita vastauksia koska emme ole koskaan osanneet esittää oikeita kysymyksiä itsellemme. Mutta pyörää ei tarvitse keksi aina itse. Me olemme tehneet sen puolestasi.

Tulevaisuuden minä ryhmävalmennus 10 viikkoa

Naisille suunnattu elämäsi rohkaisevin, kannustavin ja mullistavin ryhmävalmennus. Tämä ryhmävalmennus ei jätä sinua haasteidesi kanssa yksin, vaan ottaa sinut lämpimästi vastaan kaitsien sinut kohti omannäköistä, tyydyttävämpää ja vauraampaa elämää yksinkertaisin menetelmin.

Tässä valmennuksessa toinen nainen ei ole toiselle naiselle susi, vaan juuri se kannustava chreeleader, josta niin moni on jäänyt elämässään paitsi. 95% menestymisestämme on kiinni siitä, keitä ympärillämme on, joten tarvitset ympärille ne ihmiset, jotka tulevat olemaan tukesi niissä hetkissä, kun oma usko edistymiseen ehtyy.

Tulevaisuuden minä valmennus, on matka, jonka tarkoituksena on selkiyttää sitä mitä haluat, kuinka voit tuotteistaa jo olemassa olevaa osaamistasi ja luoda lisää tulovirtoja arkeesi helposti sekä omaksua asenne, jonka avulla pääset irti nykyisistä minäsi kahleista. Ja tottakai pitää matkalla hauskaa ilman, että joudut muuttamaan elämässäsi kaiken kerralla ja tekemään sen kaiken yksin!

Miten tämä toimii käytännössä?

Teet työtä omannäköisen elämän luomisen eteen viikoittain, jolloin etenet systemaattisesti toimivaksi todetun rungon mukaan. Olet sitoutunut ja pidämme huolen ettet putoa matkasta. Koulutusten tukena sinulla on muutoskäsikirja eli valmennuksen oma fyysinen työkirja, joka on työkalusi muutokseen. Olet yhteydessä muihin päivittäin, jotta positiivinen paine saa sinut jatkamaan- etkä jätä hommaa kesken.

Enää sinun tarvitsee ottaa ensimmäinen askel ja hypätä mukaan. Oletko valmis?