ME PUHUMME RAHAA!

Podcastin takaa löydät kolme naisyrittäjää, Ronjan, Idan ja Erjan, jotka toivovat, että heille olisi jo peruskoulussa opetettu yksilötalouden tärkeys omassa elämässä. Koska jäimme tätä vaille niin päätimme perustaa podcastin.

Syö. Nuku. Säästä. -projektin avulla nämä naiset haluavat opettaa sinullekin jokapäiväisessä arjessa tarvitsemiamme rahataitoja. Podcastin myötä voit syventyä kuuntelemaan naisten ajatuksia muun muassa pörssistä, säästökuureista, sekä asuntosijoittamisesta. Näistä keskusteluista ei taatusti puutu myöskään naurua, huumoria taikka rempseää elämänasennetta. Jaksojen parhaat vinkit ja muut herkut kootaan yhteen blogin muodossa, johon pääset tutustumaan tästä. Huomaathan, että podcast -jaksot löytyvät myös ruotsinkielisenä Äta. Sova. Spara. -nimellä.

Toivomme että podcastimme herättää mielenkiintoa sekä ajatuksia. Podcastin kautta yritämme tuoda lukijoillemme neuvoja ja ideoita, sekä ennen kaikkea inspiraatiota. Podeja ei saa tulkita taloudellisina neuvonantajina missään tilanteessa. Haluamme myös muistuttaa että, esittämämme analyysit ja ajatukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa tulkita suosituksina esimerkiksi ostaessa tai myydessä rahoitusvälineitä.LUENNOT

Syö nuku säästä kokoonpano käy myös säännöllisesti luennoimassa eri teemojen ympärillä. luentoja on tarjolla nuorille, aikuisille sekä vanhemmille lapsille. Meidät voi tilata koululle, harrastuksiin, nuorisotiloihin, vanhempainiltoihin sekä yksityistilaisuuksiin.

Esimerkkejä luennoista joita tarjoamme

-Unelmia varten fyrkkaa!

-Miten kasvattaa rahataitaja?

-Sukellus suomalaisten yksilötalouteen!

Lisätietoja sähköpostilla info@naistakomo.fi

Kuuntele meitä täällä

Ota meidät seurantaan somessa

Syö Nuku Säästä

Äta Sova Spara

Äta sova spara gänget har som mål att hjälpas åt med konkreta tips, råd och inspiration för att göra privatekonomi och sparande både roligare och enklare. Följ med på resan och lär dig att sköta om din privatekonomi som ett proffs!