Meistä

Takomo Porvoon tiimi tarjoaa työkaluja omannäköisesi elämän luomiseen. Taloudellinen, henkinen ja sosiaalinen pääoma luovat vahvan perustuksen juuri Sinun matkallesi. 

Myös meistä jokainen on lähtoisin ihan tavallisista lähtökohdista. Olemme lastenhoitajia, nuorisotyöntekijöitä, parturi-kampaajia, opettajia ja raksayrittäjiä.. ei mitään ihmeellistä. Elämämme ihan tavallista elämää, tehden tavallisia asioita. Käymme töissä. Meillä on ehkä perhe, ehkä koira. Lauantaisin saunavuoro. Ja käymme ehkä avannossa.

Takomo Porvoo (alunperin Naistakomo), sai alkunsa yhdestä yhteisestä tarpeesta. Välittävästä yhteisöstä. Missiomme on heittää vanhat uskomukset romukoppaan ja lopettaa ”toinen nainen on naiselle susi” ajattelu. Tiimi kasvoi vuonna 2023 uusilla osakkailla ja apukäsillä, samalla Naistakomosta puhuttiin uudella nimellä; Takomo Porvoo. 

Erja Rossi

Sinnikkäänä tekijänä Erja inspiroi muita kehittämään resilienssiä matkalla kohti omia tavoitteita. Aitona ja teeskentelemättömänä persoonana Erja rohkaisee urahyppyihin sekä omannäköisen arjen luomiseen. Erja on innostaja.

Erja Rossi

Ronja Roms

Asuntosijoittaja, yhteisön luoja sekä ehdoton oman tiensä kulkija ei pelkää myöntää elävänsä elämäänsä omilla ehdoilla. Ronjan matkalla verkostot ovat auttaneet matkalla menestykseen. Ronja on meistä se, joka uskaltaa sanoa asiat suoraan. Ronja on rohkaisija.

Ronja Roms

Ida Stepanow

Ida tunnetaan omistautuneena äitinä, hevosurheilun ammattilaisena sekä naisena, joka uskaltaa myöntää oman epävarmuutensa. Idan avoimuus inspiroi jakamaan kasvumatkan haasteita, hän ei pelkää laittaa itseään likoon. Ida on mahdollistaja. 

Ida Stepanow

Evelin on kolmen lapsen äiti, joka kiinnostui rahapuheesta ollessaan kotona lasten kanssa. Hän haluaa muuttaa maailmaa ja saada muut naiset ymmärtämään oman potentiaalinsa. Evelin rohkaisee ja valmentaa kaikissa Naistakomo Oy:n ruotsinkielisissä valmennuksissa ja kokonaisuuksissa. Hän on innostava voima, joka haluaa auttaa muita saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Evelin Stjernberg

Jenny Nyman sisujasijoitus

Jenny on sarjayrittäjä, joka on vuosien ajan luonut muille koteja avaimet käteen -metodilla. Työmaa on Jennyn leikkikenttä, missä hän pääsee toteuttamaan itseään. Jenny on myös hauskuuttaja, jonka iloisella persoonallaan hän saa muut nauramaan ja viihtymään ympärillään.

Jenny Nyman

 

Anna, koulutukseltaan opettaja ja opastaja, on henkilö, joka näkee kauneuden niin tilassa kuin ihmisissä. Hänellä on esteettistä silmää, ja tämä näkyy sekä hänen työssään että omalla muutosmatkallaan. Anna on kokenut monia suuria elämänmuutoksia, kuten muuton uudelle paikkakunnalle vuonna 2023. Lisäksi asuntosijoittaminen on ollut osa hänen arkeaan jo vuosia.

Anna Pietelin

Takomon somet seurantaan:

Pysy ajantasalla tulevista tapahtumsta, inspiroidu ja jaa kokemuksiasi – kaikki tämä seuraamalla Naistakomoa sekä Instagramissa että Facebookissa.

#naistakomo
#olekasvamenesty
#busybuildingmyfempire

Liity mukaan!