Arjen Hallinnan mestariksi

39,90  sis. alv

Oletko valmis luopumaan arjen kaaoksesta ja stressistä? Haluatko rakentaa hallitumman arjen, jossa palikat on kohdillaan ja sinä saat vihdoinkin tilaa hengittää? Sinäkin voit tulla arjen hallinnan mestariksi! Arjen Hallinnan Mestari – verkkokurssilla opit, kuinka oikein rakennetut rutiinit sujuvoittavat arkeasi sekä auttavat koko perhettä voimaan hyvin, ilman jatkuvaa häslinkiä. Luo vankka perusta sekä perheellesi että itsellesi ja opi tehokkaat strategiat kotitöiden jakamiseksi niin ettei kaikki ole sinun hartioillasi. Opi voittamaan prokrastinaation eli lykkäämisen tapa, jotta saavutatte perheenne yhteiset tavoitteet.

Yksinkertaisuus ja minimalismi voivat tehdä arjestasi sujuvampaa. Käsittelemme, kuinka voit soveltaa minimalistisia periaatteita ja nauttia sen eduista elämässä yleisesti. Lisäksi opit reagoimaan joustavasti ja käsittelemään odottamattomia tilanteita säilyttäen hallinnan arjessa. Prokrastinaation voittaminen ja yllättävien tapausten ja muutosten käsittely ovat myös kurssin keskeisiä teemoja.

Tämä kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat ottaa ensimmäisen askeleen kohti parempaa arjen hallintaa ja vakuuttavaa elämää. Tule mukaan ja aloita matkasi ’Arjen Hallinnan Mestaruuteen’! Opi hallitsemaan arkesi tehokkaasti ja nauti elämästäsi täysillä.

Valmentajinasi toimivat: Anna Pietelin ja Ronja Roms – kaksi vahvaa naista, jotka ovat mestareita omien bisnestensä pyörittämisessä ja sijoitussalkkujensa kasvattamisessa. He eivät ole pelkästään tehokkaita asuntosijoittajia, vaan myös arjen hallinnan guruja. He tietävät, kuinka luoda tasapaino perheen ja menestyksen välille, antaen samalla aikaa myös omille intohimoilleen. Anna ja Ronja ovat eläviä esimerkkejä siitä, että voit menestyä liike-elämässä, kasvattaa omaisuuttasi ja silti säilyttää aikaa itsellesi ja omille nautinnoillesi.

Kuvaus

Kamppailetko näiden asioiden kanssa:

– Haluat hallita arkeasi tehokkaammin, mutta et tiedä mistä aloittaa
– Tarvitset vahvan perustan arjen hallintaan ja elämäsi järjestämiseen
– Arjen kotitöiden haasteet tuntuvat ylivoimaisilta
– Prokrastinaatio vaikeuttaa päivittäisten tehtävien hoitamista
– Kaipaat yksinkertaisuutta ja minimalismin tuomia hyötyjä elämääsi
– Kuinka selviytyä yllättävistä tapahtumista ja muutoksista arjessa

Arjen hallinta voi olla haastavaa, mutta mahdollisuudet, oikein hyödynnettyinä, ovat rajattomat. Tämä valmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat ottaa ensimmäisen askeleen kohti parempaa arjen hallintaa ja elämäsi järjestämistä.

Miten?

Valmennuksessa saat:

Opastusta ja koulutusta aiheisiin liittyen
Käytännön työkaluja ja vinkkejä
Mahdollisuuden verkostoitua muiden samanhenkisten kanssa
Vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua hallitsemaan arkeasi ja nauttimaan elämästäsi täysillä.
Ole rohkea ja ota askel kohti ’Arjen Hallinnan Mestariksi’ -valmennusta. Opi hallitsemaan arkeasi tehokkaasti ja saavuta tasapaino elämässäsi.”

 

Moduuli 1: Johdatus Vanhemmuuteen Rutiinien Avulla

Aloita matkasi vahvistamalla perheesi perustaa päivittäisten rutiinien avulla. Opit, kuinka rutiinit voivat olla ratkaiseva tekijä vanhemmuuden hallinnassa ja perheesi hyvinvoinnissa.

 

Moduuli 2: Vahvan Perustan Luominen

Luo vankka perusta sekä perheellesi että itsellesi. Käsittelemme keskeisiä periaatteita, jotka auttavat sinua rakentamaan kestävän perustan vanhempana.

 

Moduuli 3: Kotitöiden Haasteisiin Vastaaminen

Kotitöiden hallinta voi olla haasteellista, mutta tässä moduulissa opit tehokkaat strategiat, jotka auttavat sinua tasapainottamaan perhe-elämän ja kotityöt.

 

Moduuli 4: Prokrastinaation Voittaminen

Prokrastinaatio ei ole esteesi enää. Opit voittamaan sen ja saavuttamaan tavoitteesi, niin vanhemmuudessa kuin muissakin elämän osa-alueilla.

 

Moduuli 5: Minimalismi ja Sen Hyödyt

Yksinkertaisuus ja minimalismi voivat tehdä arjestasi sujuvampaa. Käsittelemme, kuinka voit soveltaa minimalistisia periaatteita ja nauttia sen eduista vanhemmuudessa ja elämässä yleisesti.

 

Moduuli 6: Yllättävien Tapauksien ja Muutosten Käsittely

Elämä tuo usein yllättäviä muutoksia. Tässä moduulissa opit, kuinka voit joustavasti reagoida ja käsitellä odottamattomia tilanteita säilyttäen hallinnan arjessa.

 

Kurssi on katsottavissa 3kk ostopäivästä.