Jobba med din privatekonomi E-WORKBOOK

12,90  sis. alv

Vill du ta kontroll över din privatekonomi på ett konkret sätt? Vår e-workbook är designad för att enkelt och snabbt reda upp din ekonomi!

Boken är uppdelad i två olika delar. Den första delen kan göras tillsammans med hela familjen, med hjälp av den kan du sätta upp sparmål, rensa hemmet, diskutera försäkringar mm.

Den andra delen innehåller bottnar för månadsbudget, skulduppföljning och ekonomisk planering.

Ingen teori här. Varje uppgift är designad för att ge konkreta resultat och omedelbara framsteg i din ekonomiska resa.

Ta kontroll över din ekonomi idag!

Över 50 sidor

Osasto:

Kuvaus

I denna e-workbook får du underlag för både privat budgetering och sparandeutmaningar och engagerande uppgifter för hela familjen – denna workbook gör det enkelt att reda ut din privatekonomi på ett roligt sätt.

Att lära sig om privatekonomi är som att ge dig själv verktygen för att forma din framtid. Det ger dig kontroll, frihet och möjligheten att fatta medvetna beslut. Genom att skapa goda ekonomiska vanor och planera för framtiden investerar du i dig själv och skapar en ständig källa till empowerment och frihet.

I e-workbooken finns uppgifter för att sätta upp sparmål, att rensa bort onödigt från hemmet, och att diskutera försäkringar. Det finns även en budgeteringssida för varje månad, skulduppföljning, ekonomiska planeringsblad där du kan uppskatta utgifter för olika månader.

 

Workbooken kan du ladda ner via orderbekräftelsen som kommer till din e-post. Observera, att linken kan laddas ner endast 3 gånger, så vi uppmanar dig vänligen att ladda ner workbooken på din dator/ mobilen.