Lattian asennus ja pientasoitus, keittiön asennus ja listoitus

799,00  sis. alv

Googlasitko ”kuinka oppia remontoimaan” ? Löysit oikeaan paikkaan. Tervetuloa Remppapajaan! Täällä opit käytännön taitoja ja teoreettista tietoa, joiden avulla voit suorittaa onnistuneesti lattia- ja keittiöprojekteja sekä paljon muuta alan ammattilaisilta! Saat yhdessä viikonlopussa remonttikurssilla tietoa, taitoa ja itseluottamusta tarttua työkaluun ja lähteä tekemään asioita itse. Saat erityisesti vinkkejä, miten ei kannata tehdä, mitä saat tehdä itse sekä mikä on ehdottomasti jätettävä ammattilaiselle.

1 varastossa

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nymanin ja Romsin Remppapajaan!

Unelmoitko ensimmäisestä remppakohteesta mutta et vielä omista edes porakonetta? Kaipaako oma koti ilmeenmuutosta mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko halunnut uusia keittiön itse mutta verkostosta puuttuu opastaja? Tai onko lattiasi vaihdon tarpeessa mutta tasoitustyöt ovat hepreaa? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule oppimaan näitä ja monia muita taitoja viikonlopun kestävään Remppapajaan Porvooseen. Tällä remonttikurssilla saat parhaat opit ja niksit suoraan alan ammattilaisilta.

Taitavaksi lattian asentajaksi ja sinuiksi keittiön asennuksen kanssa!

Päivän ohjelma: Lattian asennus ja pientasoitus, keittiön asennus ja listoitus . Päivä toteutetaan remonttiworkshop-tyyliin. Tulet oppimaan kuinka remontoida turvallisesti ja tehokkaasti välttyen suurilta virheiltä.

Tämän remonttikurssin aikana opit asentamaan lattioita käytännössä, tutustumaan erilaisiin lattiamateriaaleihin ja niiden asennustekniikoihin. Käymme läpi myös lattian tasoitustekniikoita, erityisesti pientasoitusta lattiassa. Lisäksi kurssilla tutustutaan keittiön suunnitteluun, asennukseen ja kiinnitykseen, ja opit huomioimaan kaikki tarvittavat asiat, jotta koko keittiöprojekti sujuu saumattomasti. Käsittelemme myös runkojen kiinnittämistä ja opit, miten tehdä vahvoja ja kestäviä kiinnityksiä. Kokonaisuutena kurssi tarjoaa käytännön taitoja ja teoreettista tietoa, joiden avulla voit suorittaa onnistuneesti lattia- ja keittiöprojekteja.

Aika: lauantai 26.10 – sunnuntai 27.10 klo.10-16

Paikka: Porvoo – Takomon tilat: Pienteollisuustie 1B, 06450 Porvoo

Hinta: 799€, sisältää lounaan ja kahvit sekä kaikki käytettävät opetusmateriaalit!

Kurssin ohjaajana:

Oscar Weckman

Ig: @owecoservice

Porvoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Rakennusalalla vuodesta 2000 ja yrittäjä alalla vuodesta 2010. Pintakäsittelijän ammattilainen korkealla ammattiylpeydellä mikä myös näkyy kalenterissa.

Kiinnostuksen kohde: Prosessien hiominen ja uusien taitojen oppiminen (uudet materiaalit tai työtavat). Rakastan myös haasteita ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen viimeiset kaksi vuotta ollut työnjohtajana isoimmissa projekteissa, mutta sydän sykkii viimeistelylle ja itse tekemiselle.

Luvassa paljon oppeja mutta myös kovan luokan verkostoitumista. Kurssimaksun olet saanut takaisin jo ensimmäisen remontin jälkeen, koska olet oppinut kaikki parhaat niksit ammattilaiselta. Panosta oman osaamisen kehittämiseen – se maksaa itsensä takaisin hetkessä!

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.