Oma talous haltuun E-TYÖKIRJA

12,90  sis. alv

Haluatko ottaa hallinnan omasta taloudestasi konkreettisella tavalla? E-työkirjamme on suunniteltu selkeyttämään talouttasi helposti ja nopeasti!

Kirja on jaettu kahteen eri osaan. Ensimmäinen osa voidaan tehdä koko perheen voimin. Sen avulla voit asettaa säästötavoitteita, karsia systemaattisesti turhaa tavaraa kotona, keskustella vakuutuksista ja paljon muuta.

Toinen osa sisältää pohjat kuukausibudjetille, velkojen seuraamiselle ja taloussuunnittelulle.
Käytännönläheistä ja yksinkertaista!
Jokainen tehtävä on suunniteltu tuottamaan konkreettisia tuloksia ja välittömiä edistysaskeleita taloudellisella matkallasi.

Ota taloutesi hallintaan jo tänään!

Yli 50 sivua

Osasto:

Kuvaus

Tässä työkirjassa saat valmiit pohjat sekä budjetointiin että säästöhaasteisiin sekä hauskoja tehtäviä koko perheelle – tämä työkirja tekee oman talouden haltuun ottamisesta ja suunnittelemisesta hauskaa ja helppoa!

Oman talouden oppiminen on kuin antaisi itselleen työkalut tulevaisuuden muotoilemiseen. Se antaa sinulle hallinnan tunteen, vapauden ja mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä. Luomalla hyviä talouttasi edistäviä tapoja ja suunnittelemalla tulevaisuutta sijoitat itseesi ja rakennat kestävän perustuksen tulevaisuudellesi.

Työkirjan voit ladata tilausvahvistuksen mukana tulevasta sähköpostista. Huomaa, että PDF-tiedosto ladattavissa vain 3 kertaa, joten suosittelemme lataamaan työkirjan tietokoneellesi/matkapuhelimeesi.