Hela familjens bok om pengar

34,90  sis. alv

UNDER DECEMBER FÅR DU BOKEN FÖR 29,90€ OCH SOM BONUS INGÅR EN RAHAKASVATTAJAN WEBINAARI I KÖPET!

Hela Familjens Bok om Pengar- En familjeguide till ekonomisk framgång!

I den här inspirerande och lärorika boken tar vi er med på en resa genom ekonomins värld, skräddarsydd för hela familjen. Här får ni möjlighet att utforska värdefulla ämnen som sparande, budgetering, investeringar, och mycket mer, allt på ett enkelt och tillgängligt sätt.

 

15 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Genom att kombinera kunskap med praktiska tips och roliga aktiviteter, strävar boken efter att stärka er familjs ekonomiska medvetenhet och skapa en starkare ekonomisk framtid tillsammans. Genom öppen kommunikation och samarbete kan ni uppnå era gemensamma ekonomiska mål och drömmar.

Att prata pengar behöver inte vara svårt, det kan vara roligt och inspirerande!

Oavsett om ni är nybörjare inom ekonomi eller redan har viss erfarenhet, är denna bok ett värdefullt verktyg för att öppna upp djupa och meningsfulla diskussioner om pengar inom familjen och hur man pratar ekonomi med barn.

Så sätt er tillsammans som en familj, bläddra genom sidorna och låt oss tillsammans skapa en ljusare och mer ekonomiskt stabil framtid. Med Hela Familjens Bok om Pengar i era händer har ni redskapen för att skapa en ekonomiskt stark och rik framtid för er alla!

I boken behandlas bland annat följande teman: 

  • Ekonomisk mindset och självkänsla
  • Hållbarhet
  • Fonder och aktier
  • Ränta på ränta 

 

Låt denna bok bli en kär skatt i er bokhylla och en startpunkt för meningsfulla samtal om pengar och dess värde för er familj!

  • Lättläst
  • Boken innehåller 50 sidor