Pintakäsittelyn taitajaksi ja laatoitus haltuun

799,00  sis. alv

Sinusta pintakäsittelyn taitaja? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia rakennusalan ammattilaisilta parhaimmat opit ja vinkit. Päivän aikana opit kittausta/paklaamista, maalausta sekä tapetointia ja laatoitus

Varasto loppu

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nymanin ja Romsin Remppapajaan!

Unelmoitko ensimmäisestä remppakohteesta mutta et vielä omista edes porakonetta? Kaipaako oma koti ilmeenmuutosta mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko aina halunnut kokeilla laatoittamista mutta verkostosta puuttuu opastaja? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule oppimaan näitä ja monia muita taitoja remonttipajaan Porvooseen.

 

Pintakäsittelyn taitajaksi ja laatoitus haltuun!

Päivän ohjelma: kittaus/paklaaminen, maalaus, tapetointi ja laatoitus

 

Aika: lauantai 4.5. ja sunnuntai 5.5.2024, kello 10-16.

Paikka: Porvoo – Takomon tilat: Pienteollisuustie 1B, 06450 Porvoo

Hinta: 799€, sisältää lounaan ja kahvit sekä kaikki käytettävät opetusmateriaalit!

 

Kurssin ohjaajana:

Oscar Weckman

Ig: @owecoservice

Porvoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Rakennusalalla vuodesta 2000 ja yrittäjä alalla vuodesta 2010. Pintakäsittelijän ammattilainen korkealla ammattiylpeydellä mikä myös näkyy kalenterissa.

Kiinnostuksen kohde: Prosessien hiominen ja uusien taitojen oppiminen (uudet materiaalit tai työtavat). Rakastan myös haasteita ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen viimeiset kaksi vuotta ollut työnjohtajana isoimmissa projekteissa, mutta sydän sykkii viimeistelylle ja itse tekemiselle.

 

Luvassa paljon oppeja mutta myös kovan luokan verkostoitumista. Kurssimaksun olet saanut takaisin jo ensimmäisen remontin jälkeen, koska olet oppinut kaikki parhaat niksit ammattilaiselta. Panosta oman osaamisen kehittämiseen – se maksaa itsensä takaisin hetkessä!

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma, jos osallistujia ei ole ilmoittautunut 9 kpl ennen 10.4.2024. Osallistujien maksut palautetaan, jos tapahtumaa ei järjestetä mutta pidätämme käsittelykulut 10 €/osallistuja. Tämän sattuessa ilmoittautuneet osallistujat saavat alekoodin käyttöönsä seuraavaan tapahtumaan jonka arvo on 20 €.