Koko perheen rahakirja

34,90  sis. alv

Koko perheen rahakirja – Perheen opas taloudelliseen menestykseen!   

Tässä motivoivassa ja opettavaisessa kirjassa johdatamme teidät matkalle talouden maailman läpi, suunniteltuna erityisesti perheiden tarpeisiin. Kirja tarjoaa mahdollisuuden tutkia yksilötalouden hallinnan kannalta tärkeitä aiheita, kuten säästämistä, budjetointia, sijoittamista ja monia muita, kaikki esitettyinä helposti ymmärrettävällä tavalla. 

 

25 varastossa

Kuvaus

Opas luontevaan rahapuheeseen kotona

Tervetuloa keskustelemaan rahasta! Raha on läsnä jokaisen arjessa joka päivä. Tästä syystä rahapuheen tulisi myös olla osa perheen yhteisiä hetkiä, vaikkapa iltapalapöydässä. Tässä teoksessa viemme teidät mielenkiintoiselle matkalle talouden maailmaan, jossa tutkimme, kuinka voitte yhdessä perheenä viisaasti ja vastuullisesti hallinnoida, kerryttää ja suunnitella perheen varallisuutta.

Talous on tärkeä osa elämää, ja se vaikuttaa kaikkeen tekemiseen – siitä miten käytämme rahaa siihen, miten suunnittelemme tulevaisuuttamme. Ymmärtämällä talouden perusperiaatteet ja kehittämällä terveitä taloudellisia tapoja toimia voimme rakentaa vakaan perustan taloudelliselle tulevaisuudelle ja saavuttaa asettamiamme tavoitteita.

Tässä kirjassa puhumme yksilötalouden perusteista kuten säästäminen, budjetointi, sijoittaminen, lainat ja paljon muuta. Tarjoamme käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka ovat hyödynnettävissä niin nuorten kuin vanhempienkin kanssa.

Mutta tämä ei ole pelkästään kirja numeroista ja taloudellisista termeistä. Kirja tarjoaa ennen kaikkea mahdollisuuden kehittää rahataitoja yhdessä perheenä. Avoin suhtautuminen rahaan ja talouteen lisää ymmärrystä niin perheen sisällä kuin jokaisen perheenjäsenen omalla taloudellisella matkalla.

Rahasta puhuminen voi ja saa olla arkipäiväistä. Jaamme kirjassa omia kokemuksiamme rahakasvattamisesta alle kouluikäisten kanssa, oivalluksia vuosien työstä nuorten yksilötalouden taitojen parantamiseksi sekä hyväksi todettuja tapoja oman tasapainoisen talouden luomisesta. Keskustelkaa siis tulevista aiheista yhdessä, asettakaa yhteisiä taloudellisia tavoitteita ja suunnitelkaa tulevaisuuttanne yhdessä.

Olettepa sitten aloittelijoita talouden saralla tai jo vähän kokeneempia talouden taitajia, toivomme, että ”Koko perheen rahakirja” auttaa puhumaan rahasta luontevasti kaikkialla. Lähdetään siis yhteiselle matkalle talouden ja rahan maailmaan. Toivottavasti viihdytte!

Rikasta lukumatkaa!

 

  • Helppolukuinen 
  • Kirjassa on yhteensä 50 sivua