Väliseinän pystytys, raksalla sähkötöiden valmistelu, ovi- ja ikkuna asennus

799,00  sis. alv

Googlasitko ”kuinka oppia remontoimaan” ? Löysit oikeaan paikkaan. Tervetuloa Remppapajaan! Täällä opit väliseinän pystytyksestä, sähkötöiden valmistelusta ja paljon muuta alan ammattilaisilta! Saat yhdessä viikonlopussa remonttikurssilla tietoa, taitoa ja itseluottamusta tarttua työkaluun ja lähteä tekemään asioita itse. Saat erityisesti vinkkejä, miten ei kannata tehdä, mitä saat tehdä itse sekä mikä on ehdottomasti jätettävä ammattilaiselle.

8 varastossa

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Nymanin ja Romsin Remppapajaan!

Unelmoitko ensimmäisestä sijoitusasunnosta mutta et vielä omista edes porakonetta? Kaipaako oma koti ilmeenmuutosta mutta et tiedä mistä aloittaa? Oletko aina halunnut oppia pystyttämään väliseiniä mutta verkostosta puuttuu opastaja?Tai tuskailetko kalliiden sähkötöiden kanssa? Meillä on sinulle ratkaisu! Tule oppimaan näitä ja monia muita taitoja viikonlopun kestävään Remppapajaan Porvooseen. Tällä remonttikurssilla saat parhaat opit ja niksit suoraan alan ammattilaisilta.

Taitavaksi sisätöiden kanssa!

Päivän ohjelma: Väliseinän pystytys, raksalla sähkötöiden valmistelu väliovien ja ikkunoiden asennus. Tässä remonttikurssissa opit rakentamaan väliseiniä käyttäen erilaisia materiaaleja ja tarvittavia työkaluja. Käsittelemme myös seinien eristämistä ja opetamme, mitä materiaaleja tarvitaan eristystyöhön. Lisäksi opit, miten vedät itse laillisesti ja turvallisesti sähköjä kytkemättä niitä itse. Kurssilla käymme lisäksi läpi myös välioven ja ikkunan asennustekniikoita. Kurssi tarjoaa käytännön taitoja ja teoreettista tietoa, joiden avulla voit suorittaa onnistuneesti väliseinäprojekteja ja muita vastaavia rakennustöitä. Päivä toteutetaan remonttiworkshop-tyyliin. Tulet oppimaan kuinka remontoida turvallisesti ja tehokkaasti välttyen suurilta virheiltä.

Aika: lauantai 14.9-15.9 klo.10-16

Paikka: Porvoo – Takomon tilat: Pienteollisuustie 1B, 06450 Porvoo

Hinta: 799€, sisältää lounaan ja kahvit sekä kaikki käytettävät opetusmateriaalit!

 

Kurssin ohjaajana:

Oscar Weckman

Ig: @owecoservice

Porvoolainen, 38-vuotias, kahden lapsen isä. Rakennusalalla vuodesta 2000 ja yrittäjä alalla vuodesta 2010. Pintakäsittelijän ammattilainen korkealla ammattiylpeydellä mikä myös näkyy kalenterissa.

Kiinnostuksen kohde: Prosessien hiominen ja uusien taitojen oppiminen (uudet materiaalit tai työtavat). Rakastan myös haasteita ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen viimeiset kaksi vuotta ollut työnjohtajana isoimmissa projekteissa, mutta sydän sykkii viimeistelylle ja itse tekemiselle.

Luvassa paljon oppeja mutta myös kovan luokan verkostoitumista. Kurssimaksun olet saanut takaisin jo ensimmäisen remontin jälkeen, koska olet oppinut kaikki parhaat niksit ammattilaiselta. Panosta oman osaamisen kehittämiseen – se maksaa itsensä takaisin hetkessä!

Paikkoja on rajoitettu määrä ja tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.