VMV Varaton mieli vauraaksi- verkkokurssi

29,90  sis. alv

Vain 15 minuttia päivässä, 7 päivän ajan ja olet omaksunut vauraamman suhteen rahaan!

Oletko lopen kyllästynyt ainaiseen taisteluun taloutesi kanssa? Nykyinen rahatilanteesi ahdistaa riippumatta siitä, kuinka paljon tai vähän rahaa on käytössäsi. Huomaatko stressaavasi rahasta ja olevasi jumissa ainaisessa kierteessä, jota värittävät puute ja pelko tulevasta? Nyt on aika tarttua härkää sarvista ja muuttaa haitalliset uskomuksesi rahasta, jotta et enää koskaan sabotoi itseäsi tiedostamatta. Raha on neutraali resurssi, mutta uskomuksesi ja käsityksesi rahasta tekevät elämästä hankalaa. Nykyinen taloudellinen tilanteesi on heijastus uskomuksistasi; jos tilanteesi ei ole se mitä haluat, on aika muuttaa uskomuksiasi!

Tämä verkkokurssi on juuri sinulle, joka kamppailet aina rahaan liittyvien asioiden kanssa, on se sitten, että rahaa on liian vähän, se ei riitä kaikkeen tai ettet edes anna itsellesi lupaa haluta lisää rahaa. Tämän kurssin jälkeen raha ei ole enää vihollinen elämässäsi vaan ystävä, jonka kanssa elämästä tulee helpompaa, hauskempaa ja stressittömämpää. Tämä kurssi on tikapuusi vauraaseen ajattelutapaan.

Ostaessasi kurssin saat 24 tunnin sisällä liittymiskutsun verkkokurssin kurssialustalle. Kurssi on katsottavissa 3kk ostopäivästä.

 

Kuvaus

Tämä verkkokurssi auttaa sinua muuttamaan käsityksesi ja uskomuksesi rahasta. Raha on neutraali resurssi ja jos et nyt koe näin, on tämä merkki sinulle että ajattelutapasi kaipaa muutosta.

Tällä kurssilla tulet:

Tunnistamaan ja ymmärtämään rajoittavat uskomuksesi rahasta.

Opi, kuinka uskomuksesi ja näkemyksesi rahasta muovaavat päivittäistä elämääsi ja vaikuttavat taloudelliseen menestykseesi. Saat  oivalluksia rajoittavien uskomusten vaikutuksesta ja siitä, kuinka ne pitävät sinut negatiivisessa kierteessä.

Korvaamaan negatiiviset rahaan liittyvät uskomuksesi voimaannuttavilla

Opit 3-vaiheisen metodin, jonka avulla tunnistat, haastat ja muutat haitallisia uskomuksiasi rahasta. Pääset vihdoin murtamaan ikuiset epävarmuuden, pelon ja taloudellisen ahdistuksen kehät ja korvaamaan ne varmuuden ja mahdollisuuksien tunteilla.

Kehittämään terveen ja positiivisen suhteen rahaan

Pääset luomaan itsellesi vahvistuksia eli affirmaatiooita, joiden avulla muutat alitajuisia uskomuksiasi ja ohjelmointejasi sekä opit miten suuri voima affirmaatioilla onkaan. Ja koska me haluamme tehdä sinun matkasi helpoksi olemme tehneet sinulle 3 affirmaatiota uskomustyöskentelysi tueksi.

Kehittämään tietoista läsnäoloa ja vähentämään taloudellista stressiä

Kuvittele elämä, jossa raha tuo sinulle turvaa, jossa teet isoja taloudellisia päätöksiä luottavaisin mielin ja jossa raha ei aiheuta harmaita hiuksia. Sen sijaan näet mahdollisuuksia ympärilläsi ja ennen kaikkea tunnet, että sinä olet oman taloutesi herra etkä vain varattoman ajattelutavan vangiksi jäänyt matkustaja elämässäsi.

Tämä verkkokurssi sisältää:

7 päivän tiiviit videoluennot ajattelutapasi muuttamiseen

Luentoja tukevat ytimekkäät tehtävät, joilla varmistat uskomuksiesi muuttumisen

3 affirmaatiota alitajuntasi uudelleen ohjelmointiin

Kattavan kirjalistan kirjoista, joiden avulla voit sukeltaa talouden hallinnan ja rahan tekemisen saloihin

Kurssi on katsottavissa 3kk ostopäivästä.