Vuosi haltuun 2024 E-työkirja

25,00  sis. alv

Mitäpä jos vuosi 2024 olisikin sinun vuotesi?

Me haluamme haastaa kaikki te takomolaiset mukaan ”Vuosi 2024 on sun vuosi”- haasteeseen!

Tässä ainoa tavoite on se, että ensi vuonna tähän aikaan voit todeta: tämä 2024 oli mun vuosi! Tapa jolla juuri sinä osallistut tähän, on juuri se oikea. Tärkeintä on sun kokemus siitä, että olet elänyt juuri sellaista elämää kuin olet aina halunnut. Tee jotain mistä olet unelmoinut, kokeile uutta, lopeta vanhaa ja haasta itseäsi asioihin jotka kuvittelit olevan sinulle mahdottomia.

Loimme tähän avuksi Vuosi haltuun 2024- plannerin, johon voit helposti visioida tulevan vuotesi 2024- ja myös elää tavoitteesi todeksi.

Ostaessasi tuotteen saat linkin, josta voit ladata ja tulostaa e-työkirjan käyttöösi. Uutiskirjeen tilaajana saat myös lyhyen tutoriaalin työkirjan täyttämiseen jolloin voit pitää uutena vuotena vaikka yhteisen workshopin lähimmäistesi kanssa!Koska paras matka on jaettu matka.

 

Osasto:

Kuvaus

E-työkirja on 16 sivuinen manuaali uuden vuoden aloitukseen. Työkirja on ladattavissa 4.2.2024 asti. Saat ladattua Vuosi haltuun 2024- e- työkirjan sähköpostiisi tulleesta vahvistuksesta. Huomioithan, että linkki on ladattavissa vain 2 kertaa eli lataa e-työkirja heti haluamallesi palvelimelle tietokoneelle tai mobiilisti.