You are currently viewing Uusi vuosi ja uudet kujeet, Tervetuloa 2023 !
Bring it on uusi vuosi 2023!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, Tervetuloa 2023 !

Halu kehittää itseään ja saavuttaa tuloksia on aikaisempaa tekemistä korkeampi. Innostus ja inspiraatio on korkeammalla, kun aikaisemmin. Viime vuodet ovat opettaneet, että tähän päivään et enää voi vaikuttaa mutta huomisesta voit tehdä hitusen paremman. Kukaan ei hae sinua kotoolta, eikä kukaan korjaa sun tilannetta ellet sinä itse.  Harmi vaan että vertaaminen ja pelko estää tekemisen. Kamppailen jatkuvasti huijarisyndrooman kanssa.

Enhän mä voi olla uskottava podcast-juontaja, koska alalla on vaikka ja kuinka monta parempaa kuin minä. Yrittäjänäkään en oikein tunne oloa kotoisaksi, koska niitäkin on parempia. Haluaisin puhua terveellisestä ruoasta ja urheilusta, mutta enhän mä voi puhua niistä, koska tykkään herkuista ja korvaan liian usein aterioita suklaalla. Enkä edes osaa tehdä ruokaa saatikka terveellistä ruokaa. Haluaisin olla hevosurheilija ja tehdä sitä ”oikeesti”, mutta enhän mä kilpaile tai edes viime aikoina ole treenannut muuta kuin kevyesti. Tiedän että kunnon yöunet ovat hyväksi kropalle ja mielelle mutta silti istun yömyöhään ja plärään aivottomana somea. Enkä ole valmis epäonnistumaan. Mitä muut ajattelevat? Onko ideani liian suuri toteutettavaksi, ei minun kannata edes kokeilla.

Jos ei kokeile, niin ei voi myös epäonnistua, simple as that. Ongelma tässä vaan on se, että samalla kun et epäonnistu (koska et yritä) et myöskään pääse eteenpäin elämässäsi ja unelmien tavoittelu jää haaveeksi. Ja joillekin tämä on ihan fine. Mutta minun tapauksessani ärsyynnyn, kun huomaan, että muut saavuttavat unelmiaan, kokeilevat rohkeasti ja monien kokeilujen jälkeen onnistuvat tekemisissään.

Liian usein annamme muiden negatiiviset ajatukset ja mielipiteet hidastaa meidän tekemistämme. Miksi ihmeessä annamme niin paljon toisten mielipiteille painoarvoa? Varsinkin silloin kun mielipiteensä laukoo sellainen henkilö, joka ei edes ole ollut vastaavassa tilanteessa, kun missä sinä olet. Onko sillä mitään väliä mitä joku ajattelee podcastin tuottamisesta, ”onko vähän ajan tuhlausta tuollainen podcast nauhoitus, kun eihän se tuota rahaa tai en usko, että kukaan kuuntelee sitä”. Aha, kiitos kommentistasi, saavutimme juuri 200 000 kuuntelukerran rajan. Harmi että sinä (kommentin laukoja) et ilmeisesti ole yksi niistä kuuntelijoista.

Sitten törmäsin tällaiseen sanomaan:

” The secret of your future is hidden in your daily routine” -Mike Murdock.

Ja totesin että hitto vie, jos haluan edetä ja saavuttaa asioita niin on pakko muuttaa tekemistä ja työntää uskomukset romukoppaan. Jos en mä usko, että mä pärjään yrittäjänä, niin tuskin kukaan muukaan uskoo!

Joten nyt ei muuta kuin take action ja rohkeasti kohti tavoitteita!

Ihanaa loppu viikkoa! <3

Ida