You are currently viewing Visiosta todellisuudeksi

Visiosta todellisuudeksi

Onko sinulla uraan, vaurastumiseen tai hyvinvointiin liittyvä visio tai tavoitteita, joita haluaisit toteuttaa? Haluatko löytää uudenlaista rohkeutta toteuttaa unelmiasi ja päästää irti sisäisestä kriitikostasi? Kaipaatko inspiraatiota kannustavassa porukassa? Tämä tilaisuus on sinulle!

Takomo Porvoo ja Rahamedia järjestävät “Visiosta todeksi -iltatapahtuman, jossa pääset kuulemaan inspiroivia tarinoita rohkeudesta, omannäköisen polun kulkemisesta, itsevarmuuden kehittämisestä sekä omien unelmien toteuttamisesta.

Inspiroidu: Tapahtumassa kuulet puheenvuoroja unelmiaan toteuttaneilta ihmisiltä. Mitä suuren unelman toteuttaminen on vaatinut? Mistä ammentaa itsevarmuutta ja rohkeutta? Miten siirtyä visiosta tavoitteisiin ja lopulta toimintaan?

Harjoittele: Tapahtuman workshop-osuudessa pääset hahmottamaan tulevaisuuden minääsi vuorovaikutteisten harjoitusten kautta. Miltä elämäsi näyttää viiden vuoden kuluttua? Entäpä kymmenen? Mitä toimenpiteitä tulevaisuuden minän luominen vaatii jo tänään? 

Tule mukaan Tulevaisuuden minä workshoppiin, jossa autamme sinua luomaan selkeän vision tulevaisuudestasi ja tarjoamme konkreettisia työkaluja ja strategioita matkalla kohti unelmiesi elämää. Saat selkeyttä omiin tavoitteisiisi sekä rohkaisua ja motivaatiota niiden saavuttamiseksi, samalla kun opit voittamaan mahdolliset esteet ja uhat matkallasi kohti omannäköisempää huomista.

Verkostoidu: Tapahtumassa pääset verkostoitumaan samanhenkisten tyyppien kanssa! Tiesitkö, että 95% menestymisestämme on kiinni siitä, keitä ympärillämme on, joten tarvitset ympärille ne ihmiset, jotka tulevat olemaan tukesi niissä hetkissä, kun oma usko edistymiseen ehtyy. Tässä tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tavata kasvuhaluisia ihmisiä kannustavassa ilmapiirissä!

Aika ja paikka:

Tilaisuus järjestetään torstaina 11.4 klo 17.00 – 20.00 Open Creative Housen tiloissa, osoitteessa Keilaniemi 2, Espoo

Liput:

Lipun hintaan 59 EUR kuuluu tilaisuuden ohjelmaosuuden lisäksi yksi lasi virvokkeita. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten lunasta paikkasi tapahtumaan mahdollisimman pian!

Tervetuloa mukaan takomaan visioita todeksi!

Aika ja paikka:

Tilaisuus järjestetään torstaina 11.4 klo 17.00 – 20.00 Open Creative Housen tiloissa, osoitteessa Keilaniemi 2, Espoo

Aikataulu:

16.45: Ovet aukeavat

17.00: Tilaisuuden avaus

17.15 – 17.45: Johanna Ruonala – Sisäinen itsevarmuus on uusi MUST!

17.45 – 18.15: Maria Friström  & Niina Huhtala – Paneelikeskustelu: Haaveissa rohkea hyppy uuteen? Näin uskallat!

18.15 – 19.15: Workshop: Määrittele tulevaisuuden minä

Klo 19.15: Verkostoitumista

Klo 20.00: Tilaisuus päättyy.

Halukkaat voivat suunnata viereiseen ravintolaan illalliselle jatkamaan iltaa ja vapaata verkostoitumista.

 

Illan puheenvuorot ja workshop:

17.15 – 17.45: Johanna Ruonala – Sisäinen itsevarmuus on uusi MUST!

Tutkimukset antavat viitteitä siitä, että itsevarmuudella on enemmän vaikutusta elämässä etenemiseen kuin kompetenssilla. Itsevarmat ihmiset ovat hyvinvoivia, saavuttavat tavoitteita, elävät todeksi unelmiaan, menestyvät urallaan, klousaavat diilit ja pääsevät urheilussakin huippusuorituksiin. Itsevarmuus on kuin supersankarin viitta, joka näyttää toisilla liehuvan onnistumisesta onnistumiseen, kerta toisensa jälkeen. Mistä aineksista tämä itsevarmuuden superviitta on tehty ja miten siihen oikein pääsee käsiksi? Voiko itsevarmuutta ylipäätään oppia vai onko se vain harvojen ja valittujen etuoikeus? Kirjoitettu DNA:han? Ja mitä sen oppiminen vaatii?

Johanna Ruonala on helsinkiläinen näyttelijä (FIA), puhuja ja itsevarmuusvalmennuksen uudistaja, joka on itse aikuisiällä raivannut tiensä unelma-ammattinsa. Hän pitää sisäisen itsevarmuuden systemaattista treenaamista – ja sen kehittymistä – vapaan ja luovan elämän perustana sekä suurimpana voimavaranaan omia unelmia tavoitellessaan. Johanna on tullut tunnetuksi lukuisista kotimaisista TV-sarjoista, kuten ”Salkkarit”, Karuselli ja Keihäsmatkat. Johanna hauskuuttaa ihmisiä myös supersuositulla Instagram-tilillään, jossa hänen reels-videoillaan on satojatuhansia katselukertoja. Johannan koulutuspohjana on puheviestinnän maisteriopinnot ja hän työstää myös väitöskirjaa, jossa hän tutkiin haastavaa vuorovaikutusta näyttelijäntyössä. Johanna on kehittänyt itsevarmuuden valmentamiseen erilaisia, elämää mullistavia metodeja.

 

17.45 – 18.15: Maria Friström  & Niina Huhtala – Paneelikeskustelu: Haaveissa rohkea hyppy uuteen? Näin uskallat!

Maria Friström on asuntosijoittaja ja sisustussuunnittelija. Hän työskenteli aiemmin Piilaaksossa maailman johtavassa viestintätoimistossa ja rakensi Suomeen palattuaan neljässä vuodessa tyhjästä 2.5 miljoonan euron asuntosijoitussalkun. Hän tietää, miltä tuntuu rakentaa uutta täysin nollasta, silti vakaasti uskoen omien unelmien toteutumiseen. Maria on kouluttautunut aktiivisesti kansainvälisesti ja luonut asuntosijoittajien kanssa partneruuksia, joissa hän pääsee hyödyntämään vahvuuksiaan designissa ja viestinnässä. Marian missio on auttaa muita uskaltamaan enemmän – sijoittamisessa, designissa ja elämässä.

Niina Huhtala on humanisti, joka on uraa teknologia-alalla. Hän on rohkeasti toteuttanut unelmiaan niin uran, ulkomailla asumisen kuin sijoittamisenkin saralla. Niina sijoittaa asuntoihin Suomessa ja Englannissa sekä samalla inspiroi lukuisia muitakin kiinnostumaan oman talouden paremmasta hallinnasta pyörittämällä rahamedia.fi -blogisivustoa sekä omaa Asuntosalkku Kasvussa Podcastiaan.  Oman esimerkkinsä kautta Niina pyrkii kannustamaan muitakin katsomaan totuttujen raamien ulkopuolelle, pohtimaan oman osaamisen soveltuvuutta laajemmin ja tarttumaan rohkeasti uusiin haasteisiin. ”Puhu unelmista ja osaamisesta ääneen” onkin Niinan motto, joka on kantanut pitkälle.

Maria ja Niina keskustelevat paneelissa rohkeudesta ja oman näköisen urapolun luomisesta. Mitä uuteen ja tuntemattomaan hyppääminen vaatii? Mistä ammentaa rohkeutta, inspiraatiota ja itsevarmuutta? Miten siirtyä visiosta tavoitteisiin ja lopulta toimintaan? Mitä vinkkejä he antaisivat muille suuria unelmia tavoitteleville?

 

18.15 – 19.15: Workshop: Määrittele tulevaisuuden minä

Tämä interaktiivinen ja innostava tapahtuma on suunniteltu auttamaan sinua luomaan selkeä visio tulevaisuudestasi ja tarjoamaan käytännön työkaluja matkalla kohti unelmiesi elämää.

Ronja Roms on kiinteistösijoittaja, muutosvalmentaja ja sarjayrittäjä tietää täsmälleen mistä puhuu. Onpa kyse sitten kiinteistösijoittamisesta, rakennuttamisesta tai pikkuyksiöiden hallinnoinnista- tämä nainen on todellinen menestyjä. Ronja on rakentanut huikean salkun sarjayrittäjänä ja on onnistunut luomaan itselleen verkoston, joka on vertaansa vailla. Tämä ehdoton oman tiensä kulkija ei pelkää myöntää elävänsä elämäänsä omilla ehdoilla. Ronja on takomossa se, joka uskaltaa sanoa asiat suoraan. Ronja on rohkaisija

Erja Rossi on taloudellisen voimaantumisen yhteisön eli Naistakomo, nykyinen Takomoporvoo- yhteisön perustajajäsen, Tulevaisuuden minä -muutosvalmentaja ja yrittäjä pitää huolen, että saat työkaluja joiden avulla omaksut mindsetin eli ajattelutavan, joka ei ole menestymisesi tiellä. Vaurastumisessa 80% on psykologiaa ja 20% strategiaa. Kasvun ajattelutapa on ainoa tapa ajatella, jos mielit viedä asuntosijoittamisesi uudelle tasolle.Sinnikkäänä tekijänä Erja inspiroi muita kehittämään resilienssiä matkalla kohti omia tavoitteita. Aitona ja teeskentelemättömänä persoonana Erja rohkaisee urahyppyihin sekä omannäköisen arjen luomiseen. Erja on innostaja.

Workshopin kulku:

Workshopin alussa syvennymme siihen, millainen haluat olla ja mitä haluat saavuttaa elämässäsi seuraavan viiden ja kymmenen vuoden päästä. Käymme läpi erilaisia visualisointi- ja reflektointiharjoituksia auttaaksemme sinua tunnistamaan tärkeimmät tavoitteesi ja luomaan yhteyden tulevaisuuden minääsi.

Sen jälkeen siirrymme konkreettisiin toimenpiteisiin. Tarjoamme sinulle työkaluja ja strategioita, joiden avulla voit ottaa askelia kohti tulevaisuuden minäsi rakentamista jo nyt. Keskustelemme siitä, mitä voit tehdä nykyhetkessä saavuttaaksesi tulevaisuuden unelmasi ja miten voit sitoutua näiden tavoitteiden saavuttamiseen pitkällä tähtäimellä.

Workshopin aikana käsittelemme myös mahdollisia esteitä ja uhkia, jotka saattavat hidastaa tai estää sinua matkallasi kohti unelmiesi elämää. Tarjoamme sinulle vinkkejä ja neuvoja siitä, miten voit voittaa nämä esteet ja pysyä motivoituneena tavoitteiden saavuttamisessa.

Lopuksi saat mukaasi henkilökohtaisen toimintasuunnitelman ja konkreettisia askelia, joiden avulla voit jatkaa tulevaisuuden itsesi kehittämistä myös workshopin jälkeen. Tavoitteenamme on, että lähdet tästä workshopista inspiroituneena, motivoituneena ja valmiina ottamaan askelia kohti parempaa ja merkityksellisempää tulevaisuutta. Kohti juuri sitä tulevaisuuden minää, jonka itse luot.