Voita asuntosijoittamisen haasteet asiantuntijoiden tuella

Kamppailetko asuntosijoittamisen haasteiden kanssa? Rahoitus tuntuu olevan aina esteenä, et osaa hyödyntää perustyökaluja, ja taloyhtiön paperityöt ovat loputon byrokratiaviidakko. Olet ehkä omistanut asuntoja, mutta et tiedä, miten pääsisit seuraavalle tasolle. Kiinteistösijoittaminen voi houkutella, mutta sen monimutkaisuus saa sinut epäröimään.

Ei hätää,  Takomolla on ratkaisu näihin haasteisiin: Asuntosijoittajan vuosivalmennus. Tämä valmennus avaa oven asuntosijoittamisen maailmaan ja tarjoaa tukea kaikkiin edellä mainittuihin ongelmiin. Ensimmäinen kierros starttasi syyskuussa 2023 ja valmennuksen viimeinen kierros pyörähtää käyntiin tammikuussa 2024.


Valmennuksen aikana saat myös mahdollisuuden kuulla ja oppia asuntosijoittamisen huippuammattilaisilta. Miksi keksiä pyörää uudestaan kun voit välttää turhat virheet ja saada vauhtia muiden opeista?

Asuntosijoittajan vuosivalmennuksen valmentajakaarti on vaikuttava:

  • Ronja Roms: Monen miljoonan asuntosalkun omistaja ja kiinteistösijoittamisen asiantuntija, joka jakaa omat virheensä ja oppimisensa matkallaan.
  • Erja Rossi: Taloudellisen voimaantumisen asiantuntija ja muutosvalmentaja, joka auttaa kehittämään oikeanlaisen mindsetin menestymiseen.
  • Jenny Udd (os.Nyman): Flippaamisen ammattilainen ja rakennusalalla kokenut yrittäjä, joka vastaa kaikkiin remontteihin liittyviin kysymyksiisi.
  • Johan Lindholm: Kokenut asuntosijoittaja ja rakennusinsinööri, joka tuo mukanaan yli 10 vuoden kokemuksen kirjanpidosta ja kiinteistösijoittamisesta.
  • Andre Udd: Asuntosijoittamiseen erikoistunut kirjanpitäjä ja taloudellinen neuvonantaja, joka tuo mukanaan myös ammattiurheilijan kurinalaisuuden.

Asuntosijoittajan vuosivalmennus ei pelkästään auta sinua voittamaan haasteesi, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden oppia ja kasvaa asuntosijoittamisen ammattilaisten ohjauksessa. Riippumatta siitä, haluatko saavuttaa taloudellisen vapauden, turvata eläkkeesi tai nauttia korkeammasta elintasosta, tämä valmennus on sinulle. Älä jää yksin kamppailemaan – liity mukaan ja anna asiantuntijoiden auttaa sinua voittamaan asuntosijoittamisen haasteet ja saavuttamaan unelmasi!