Yhteisössä on voimaa!

  • Artikkelin kategoria:Afterwork

Tervetuloa lukemaan blogiamme!!

 

Yhteisössä on voimaa! Tavattiin reilu kolme vuotta sitten Erja ensimmäistä kertaa. Oltiin samassa tapahtumassa Helsingissä (Tuplashotti tapahtuma, jonka järjesti Maria Friström ja Mia Ehrnrooth). Erja oli tullut sinne Jennin kanssa, kun taas Ronja ja allekirjoittanut tultiin samalla kyydillä. Jenni oli meille Porvoolaisille tuttu ennestään mutta Erja oli meille uusi tuttavuus. Ilta oli ihana ja meillä jutut luisti heti alusta lähtien hyvin yhteen <3

Nyt kolme vuotta myöhemmin ollaan juuri palattu firman ensimmäiseltä ulkomaan matkalta! Jeps, kyllä luit oikein. Ollaan kolme vuotta tehty hommia enemmän ja vähemmän ilmaiseksi ja nyt oli aika palkita se työn määrä, jota ollaan yhteiseen hyvään laitettu. Meidän idea alun alkaen oli perustaa yritys joka järjestää tapahtumia, tuo ihmisiä yhteen ja tarjoaa mukavia get together iltoja. Ensimmäiset afterit oli erittäin suositut ja tiesimme että on osuttu oikeaan. Ihmiset kaipasivat yhteisiä iltoja, joista voi saada inspiraatiota, ideoita ja vinkkejä erilaisiin asioihin, kuten esimerkiksi sijoittamiseen, osakepoimintaan, minimalistisuuteen, asuntosijoittamiseen, hyvinvointiin ja kauneuteen.

Afterworkit saatiin kivasti startattua, ja sitten tulikin iso paha K, joka veti maton myös meidän alta aika reippaalla otteella. Tuli aika, jolloin oli keksittävä uusia keinoja tavoittaa ihmisiä. Silloin teimme instalivejä ja keskityttiin enemmän podcastiimme Syö nuku säästä ja Äta sova spara.

Tästä ajasta ollaan onneksi tultu pitkälle, sillä live tapahtumat on best. Se että tapaa ihmiset kasvotusten ja pääsee keskustelemaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia juttuja on ehdottomasti Naistakomon ydin. Viimeksi elokuussa järjestimme Porvoossa raha-afterworkin. Raha osuudesta vastasi porvoolainen pankki kun taas inspiraatio puheenvuorosta vastasi Laura Mäntynen eli @laurrenna . Lauraa pääsette myös kuuntelemaan meidän podissa! Jos et vielä ole kuunnellut tuota kyseistä jaksoa, niin suosittelen ehdottomasti kuuntelemaan (S12E4).

Ihanaa alkavaa viikkoa!

@idastepanow <3