Ylivoimaisesti paras tapa säästää remontissa

  • Artikkelin kategoria:Muut

DO IT YOURSELF.

Kyllä, luit oikein. 

Paras tapa säästää remontissa on tehdä se itse.

Mutta ei tämä ole mahdollista kaikille. 

Vai olisiko?

”Minä olen onnekas, että olen kasvanut raksalla ja ympärilläni on aina ollut ihmisiä joilla on osaamista ja taitoa. Mutta kaikilla ei näin ole! Moni tuskaili instassakin sitä, mistä saisi taitoja remontoida itse? Ympärillä niitä osaavia ihmisiä ei ole eikä 3 vuoden ammattikoulukaan ollut taitojen hankkimiseksi mahdollinen. Niimpä viime maaliskuussa kokosin sitten parhaat tuntemani ammattilaiset, Oscar Weckmanin (kuvassa vasemmalla) , Jenny Uddin ja oman isäni kokonaisuuteen, jossa oppisi oikeasti tärkeitä taitoja suoraan heiltä, joihin itse myös luotin. Siitä synytivät Remppapajat. Ja vitsit Remppapajojen suosio yllätti! Useat loppuunmyydyt Remppapajat osoittivat, että juuri tälle on nyt tarve.

Olemme koonneet Remppapajoiksi eli viikonlopun remontointikurssiksi juuri ne asiat, joiden oppiminen vei meiltä itseltä asuntosijoittajina (joilla ei ollut formaalia koulutusta remontointiin) eniten aikaa ja rahaa ja joita opetellessa virheitä sattui enemmän kuin laki salli. Ja parhaat opettajat tähän ovat he, jotka ovat tehneet remontteja yhteensä yli 60 vuotta eli alan rautaiset ammattilaiset Oscar ja Micke, joista jälkimmäinen nyt sattuu vielä olemaan isäni. Kuva ihmisistä, jotka ovat käyneet remppapajan . Kuvassa kaikilla on musta Remppapaja huppari ja he hymyilevät.

Kuinka paljon aikaa ja rahaa säästyy, kun välttää turhat virheet remontissa?

Voin kertoa että paljon!

Remppapajoissamme jaetaan käytännön vinkkejä ja opetetaan hyvien ja huonojen välineiden eroa. Opettajina toimivat alansa ammattilaiset, jotka tekevät remontointia päivittäin. Pajan hintaan sisältyvät kaikki tarvittavat materiaalit sekä ruokailu – haluammehan varmistaa, että voit keskittyä oppimiseen.

Miksi sitten jokaisen kannattaa osallistua remonttipajaan?

Koska remonttitaitoja tarvitaan kaikkialla; kotona, mökillä, sijoitusasunnolla tai kun olet kilpailuttamassa urakoitsijaa. Jos et tiedä mitä voisit tehdä itse, voi jäädä pitkä penni säästämättä. Osallistujamme palaavat aina uudelleen, mikä puhukoon puolestaan. Pajamme, kuten Sähköpaja, Remppapaja ja Lattiapaja, tarjoavat käytännön taitoja ja arvokasta tietoa eri osa-alueilta.

Mitä mieltä remppapajalaiset sitten ovat?

”Selkeä ja hyvä kokonaisuus. Iso plussa siitä että myös välineistöä käytiin hyvin läpi mm telojen osalta ja sai paljon hyviä tipsejä. Myös aikataulullisesti oli hyvä kokonaisuus ja ehti rauhassa kokeilla ja tehdä eri vaiheita.”

”Todella hyvin organisoitu ja aikataulutettu. Pääsi kokeilemaan eri tekniikoita ja myös eri kohtiin esim. paklaus kulmiin. Fiilis oli mahtava ja positiivisuus huokui. Sai aina apua ns. kädestä pitäen.”

”Paja antoi enemmän kuin odotin! Itsetunto nousi kohisten. Hyvät ”opet”, selkeää ja sai kysyä paljon. Myös lisäneuvot omaan tekemiseen oli bueno. Päivä meni nopeasti.”

Vuoden 2024 Remppapapajoihin on enää muutama paikka jäljellä! Nappaa nopeasti omasi.